Imate vprašanje? Pokličite 03 757 38 50


Nagovor ravnateljice

DRAGI OTROCI! SPOŠTOVANI STARŠI!

Vstop v vrtec pomeni prvi majhen korak otroka iz domačega zavetja proti širnim možnostim v življenju, ki ga bodo vsak dan spremljale v življenju. S prihodom v vrtec, vstopa otrok v  prostor  poln novih doživetij in spoznanj.

V Vrtcu Zreče se veselimo vsakega dneva posebej, ki ga bomo preživeli z vašim otrokom v pričakovanju nečesa novega, lepega, čarobnega  - v okolju, ki je prijazno, ljubeče, ustvarjalno  in spodbudno in v katerem se bo počutil sprejetega, upoštevanega in varnega.

Dnevno v vrtcu tlakujemo pot, po kateri bomo z roko v roki popeljali naše malčke v svet in  jim pomagali narediti prve korake na poti k samostojnosti, aktivnemu spoznavanju sebe in svoje okolice in odkrivanju zapletenega sveta medosebnih odnosov. Zahvaljujemo se vam, dragi starši, da ste nam zaupali svojega otroka.

Vrtec Zreče je ustanova, ki neguje in spoštuje svojo dolgoletno tradicijo. Živimo na treh enotah, v devetnajstih oddelkih. Otrokom  nudimo bogate, raznolike dejavnosti, spodbudno učno okolje.

Delo in življenje v vrtcu temelji na igri, ki ima zelo pomembno vlogo v predšolskem obdobju,  ob različnih izkušnjah in aktivnem učenju. Le tako lahko razvijamo pri otroku potrebno  funkcionalno znanje. 

Pomemben nam je napredek vsakega posameznega otroka in omogočamo jim, da so uspešni in napredujejo v skladu s svojimi sposobnostmi.

Naš vrtec ponuja  tudi vam staršem možnost za pogovor in  podporo pri iskanju pravih poti pri uravnoteženi vzgoji vaših otrok, hkrati pa si želimo tudi vašega sodelovanja, saj bomo le skupaj vašemu otroku nudili vse, kar potrebuje na poti odraščanja in samostojnosti.

Vsi zaposleni v vrtcu se trudimo, da je otrokom pri nas lepo, da se počutijo varni, sprejeti in zadovoljni.

Dobrodošli v našem vrtcu!

                                                                                    Barbara Štante, ravnateljica

Vrtec Zreče

Javni zavod VRTEC ZREČE
Cesta na Roglo 13, 3214 Zreče
tel.: 03 757 38 50
faks: 03 757 38 65

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

April 2024
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Online

Na strani je 146 gostov in ni članov .