Imate vprašanje? Pokličite 03 757 38 50


UVODNI GOVOR OB ZAČETKU VRTČEVSKEGA LETA

Vrtec Zreče je ustanova, ki neguje in spoštuje svojo dolgoletno tradicijo, vendar s pogledom zazrtim v prihodnost. Živimo vrednote, ki so pomembne za sobivanje v vrtcu in naši okolici. Danes vrtec deluje na treh lokacijah.  Na spletni strani Vrtca Zreče vam predstavljamo vrtec in njegove enote, osnovne podatke in kontakte ter pomembnejše informacije in napotke o tem kje se nam lahko pridružite in kako lahko skupaj vplivamo na kvalitetnejše življenje v vrtcu.

Osnovni cilj Vrtca je izvajanje kakovostnega dela za zagotavljanje zadovoljstva otrok, staršev in zaposlenih.  Vzgojno osebje z veliko odgovornostjo strokovno podpira in spremlja razvoj in napredek otrok. Otroci pridobivajo skozi igro, gibanje, načrtovane dejavnosti  in interakcije nova spoznanja in lastne izkušnje, ki spodbujajo optimalno rast in razvoj,  vedoželjnost in razvijanje lastnih sposobnosti in kompetenc. Ustvarjalna klima v oddelkih omogoča vzpostavljanje ljubečih, sodelovalnih in odgovornih odnosov, ter spoštovanje sebe in drugih.

Pred nami je novo vrtčevsko leto.

Naše igralnice in igralni kotički v njih morda niso tako polni vsega, kot smo bili vajeni do še pred kratkim. So pa zagotovo polna naša srca. Polna pričakovanja, da se srečamo z vami, dragi otroci in starši, še posebej s tistimi, ki v naš vrtec vstopate prvič.

Letošnji začetek novega vrtčevskega leta je drugačen.

Prisotnega je nekoliko ali pa mnogo strahu pred neznanim. Nekoliko ali pa veliko stresa nam povzroča nepredvidena situacija s pretečim koronavirusom.

Kakšno bo letošnje leto? To težko napovemo.

Lahko pa iskreno povemo, da smo se v vrtcu v zadnjih tednih temeljito pripravili na nov začetek in naredili vse kar je v naši moči, da preprečimo morebitno okužbo, ki bi se lahko pojavila.

Ne glede na epidemiološko stanje v državi smo še vedno optimistični, prilagodljivi in profesionalni. Prepričana sem, da bomo kos vsem situacijam, spremembam in novostim, ki bi se morebiti pojavile in da bo pedagoški proces v našem vrtcu tekel nemoteno in tako kot smo načrtovali.

Barbara Štante, ravnateljica

Vrtec Zreče

Javni zavod VRTEC ZREČE
Cesta na Roglo 13, 3214 Zreče
tel.: 03 757 38 50
faks: 03 757 38 65

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Januar 2021
P T S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Online

Na strani je 41 gostov in ni članov .