Imate vprašanje? Pokličite 03 757 38 50


Spoštovani starši!

Ker z jutrišnjim dnem prevzemam vodenje Vrtca Zreče, vas najprej lepo pozdravljam in upam, da bo naše nadaljnje sodelovanje še naprej uspešno in konstruktivno.

Kljub temu, da še ni informacij glede oblike delovanja in plačila vrtca v mesecu juniju, čutim dolžnost, da vam napišem nekaj besed.

Najprej hvala vsem za sodelovanje ob odpiranju vrtca v mesecu maju. Hvala vam, da z doslednim upoštevanjem navodil pripomorete k lažjemu delu v vrtcu. Kljub vsem varnostnim ukrepom so prvi tedni v vrtcu minili lepo in brez večjih zapletov.

Zdaj se obračamo na vas, na tiste starše, ki nam še niste sporočili, ali bo vaš otrok obiskoval vrtec v mesecu juniju. V sklopu interventnih ukrepov je tudi oprostitev plačila vrtca za starše katerih otrok bo v mesecu juniju doma, zakon se bo sprejemal v državnem zboru praviloma danes, zato vam ne morem zagotoviti, da je podatek glede oprostitve plačila resničen.
Za tiste otroke, ki se bodo vrnili v vrtec junija, vas obveščamo, da morate starši ob prihodu otroka prinesti v vrtec izjave, ki ste jih prejeli v mesecu maju. V vrtcu morate starši nositi zaščitno masko, otrok pa je ne potrebuje. Pred vhodom si razkužite roke, otroku pa roke umijete s toplo vodo in milom v umivalnici. Vrtec je zaklenjen, delovali pa bodo vsi oddelki, zato vas prosimo, da uporabljate izključno vhode, kjer so matične igralnice vaših otrok. Otroke oddate v njegovo matično igralnico in ga tam tudi prevzamete. Izjeme kot je popoldansko bivanje po 16. uri, v tem primeru boste otroke prevzeli v popoldanski igralnici. Prosimo vas, da vzdržujete fizične razdalje.

V mesecu juniju vas bomo povprašali tudi glede prisotnosti ali rezervacij za vašega otroka v mesecu juliju in avgustu. Običajno gre za počitniška meseca. Letos bo sicer verjetno nekoliko drugače in v vrtcu se bomo potrudili za fleksibilnost ob upravičenih razlogih, vseeno pa bomo potrebovali okvirne informacije in rezervacije zaradi organizacije dela in razporeda dopusta zaposlenih.
Lahko se zgodi, da se vam situacija doma spremeni. V tem času smo najpogosteje prejemali vprašanja o vključitvi otroka v vrtec, ker ste nenadoma morali zaključiti s čakanjem na delo ali delom od doma. V takih primerih smo seveda pripravljeni na takojšen sprejem otroka v vrtec. Prosimo le, da en dan ali dva vnaprej (dopoldne) sporočite spremembo in nam poveste čas bivanja vašega otroka v vrtcu. Spremembo lahko sporočite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., ali pa pokličite na telefonsko številko 03/757-38-50.

Za opravila v upravi vrtca se v največji možni meri poslužujte urejanja zadev preko elektronske pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali telefona.

Želim vam lep dan še naprej.

Barbara Štante

Vrtec Zreče

Javni zavod VRTEC ZREČE
Cesta na Roglo 13, 3214 Zreče
tel.: 03 757 38 50
faks: 03 757 38 65

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Julij 2020
P T S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Online

Na strani je 80 gostov in ni članov .